Útmutató az árajánlatkérés elkészítéséhez

FIGYELEM! A személyes adatait (név, cím, telefonszám, stb...) kötelező megadnia!

Kérjük, hogy valós adatokat adjon meg, különös tekintettel a telefonszámra és az emailcímre!

Kérjük, hogy a cím megadásakor a szállítási, illetve beépítési címet adja meg!

A küldés során a program ellenőrzi, hogy megadott-e minden szükséges adatot és ha hiányos a kitöltés, akkor erre figyelmeztetést kap, valamint a kurzor a hiányosan, vagy nem megfelelően kitöltött mezőre ugrik.

Alaphelyzetben 3 tételre van lehetősége árajánlatot kérni. Minden sor egy fajta nyílászáró adatait tartalmazza. A lehető legtöbb adatot adja meg, mert akkor tudunk mindenre kiterjedő árajánlatot adni.

Profil fajta
Válassza ki, hogy milyen profil fajtából kéri az árajánlatot. A kiválasztás után a szerkezet lenyíló boxban azok a szerkezettípusok fognak megjelenni, amelyeket a kiválasztott profilfajtából el tudunk készíteni.

Szerkezet
Válassza ki, hogy milyen szerkezetre kéri az árajánlatot.
A szerkezet kiválasztása után a kép mezőben megjelenik az adott szerkezet stilizált képe.

Szélesség
Adja meg centiméterben, hogy milyen széles legyen az adott szerkezet.

Magasság
Adja meg centiméterben, hogy milyen magas legyen az adott szerkezet.

Falszélesség
Adja meg centiméterben, hogy milyen falvastagságba kell beépíteni a szerkezetet. Ennek elsősorban a beltéri ajtók tokszélességének számításakor van jelentősége.

Darab
Adja meg, hogy hány darabot szeretne az adott szerkezetből.

Kiegészítő vagy Fajta
Válassza ki, hogy milyen kiegészítőt kér az adott szerkezethez, illetve a szerkezettől függően válassza ki, hogy milyen fajta legyen az adott szerkezet.

Típus
Alaphelyzetben "Standard" a szerkezet típusa, azonban ha böngészte a galériánkat és megtetszett valamelyik nyílászárónk, akkor jegyezze fel az adott szerkezet kódszámát (pl. KL 01) és az ajánlatkéréskor a típus mezőbe írja be ezt a kódot. Ez alapján pontosan fogjuk tudni, hogy milyen szerkezetre kéri az ajánlatot.

Megjegyzés
Ebbe a rovatba megjegyzést írhat az adott tételsorra vonatkozóan. Itt adhat meg például speciális igényt az adott szerkezetre. A megjegyzés maximum 40 karakter hosszú lehet, ezért ha szükséges, akkor rövidítsen.

Egy új tételsor beszúrása
Amennyiben nem elegendő az alaphelyzetben felkínált 3 tételsor, akkor minden egyes gombra kattintással növelheti a tételsorok számát. Az új tételsor beszúrása után a program a beszúrt új sor elejére ugrik.
FIGYELEM!
Ez csak akkor működik, ha már kitöltötte a személyes adatok mezőit!

Szállítás
Amennyiben szállítást is kér, akkor feltétlenül jelölje be ezt az opciót.

Beépítés
Amennyiben beépítést is kér, akkor feltétlenül jelölje be ezt az opciót.

Adatkezelési szabályzat elfogadása
Amennyiben nem fogadja el az Adatkezelési szabályzatot, akkor nem tudja elküldeni az Árajánlatkérést. Az Adatkezelési szabályzat a Főoldal bal alsó részén lévő linkre kattintva elolvasható.

Megjegyzés
Itt hosszabb megjegyzést írhat az árajánlatkérésre vonatkozóan.

Hogy talált ránk?
Kérjük segítsen nekünk a piackutatásban, ezért válassza ki a felkínált lehetőségek közül, hogy milyen módon talált a weboldalunkra!

Fájl melléklet feltöltése
Lehetősége van akár több fájlt is csatolni az árajánlatkéréshez JPG, PNG, GIF, PDF vagy ZIP formátumban. A fájlok mérete maximum 5 MB lehet darabonként.
FIGYELEM!
A fájlok feltöltését, csak akkor végezze el, ha az árajánlatkérés valamennyi egyéb adatát már megadta, mert különben elvesznek az előzőleg feltöltött fájlok!

Árajánlatkérés elküldése
A gombra kattintva a program ellenőrzi, hogy megadott-e minden szükséges adatot és ha valamilyen adat még hiányzik, akkor erre figyelmezteti Önt. Ha nem hiányos az adatlap, akkor az árajánlatkérés elküldésre kerül a részünkre, egyben Ön is kap egy visszaigazolást, mely tartalmazza a megadott adatokat.

Köszönjük, hogy igénybe veszi ezt a lehetőséget és reméljük, hogy minden szempontból megfelelő árajánlatot tudunk készíteni az Ön számára!

Nagy Géza Faipari Kft