Menu

PÁLYÁZATAINK

Hr

LEGÚJABB TERMÉKEINK

Tekintse meg a legújabb termékeink fotóit!

New

Hr

ÁRAJÁNLAT

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni, akkor kattintson az "Árajánlat kérése" gombra, adja meg a szükséges adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Onoff Útmutató az árajánlatkérés elkészítéséhezHr

TELEPHELYÜNK

Hr

REFERENCIÁK

Hr

AJÁNLD A WEBOLDALT


Ajanlas

Hr


AZ OLDAL FORDÍTÁSATERMÉKISMERTETŐ


TERMÉKISMERTETŐ

BELTÉRI AJTÓK

A bútor minőségű ajtóink a lakberendezés szerves része, ezért számos fafajtából, a kiegészítő elemek széles választékával, egyedi ötletekkel fűszerezve tudjuk elkészíteni álmai beltéri ajtóját.

Ajtóink két fő csoportba oszthatók

TÖMÖRFA AJTÓK

BC 01

Főbb jellemzői

Az ajtólap egy profilmart keretszerkezetből áll, amit osztások választanak el. Ide kerülnek a tömörfa vagy üvegbetétek. Azért, hogy utólagosan ne legyenek összeszáradási problémák, alkatrészenként kerülnek felületkezelésre. Anyagukat tekintve számos fafajból készülnek természetes csomós, hossztoldott és csomómentes kivitelben. A klasszikus, rusztikus, vagy modernebb kivitelű ajtók széles palettája megtalálható a galériába.

FURNÉROZOTT AJTÓK

BF 16

Főbb jellemzői

A síklapos szerkezetű ajtólap a vetemedések elkerülése céljából rétegragasztott vázkeretből áll, ami mindkét oldalról egy rétegelt lemezborítást kap, majd a színfurnért. A vázszerkezet alap esetben nikecell kitöltéssel rendelkezik, de hangszigetelő anyagokkal is rendelhető. Nálunk a tok ellentétben más gyártókkal nem MDF lapból, hanem szintén tömörfából készül, ami a színfurnérral van borítva, ezáltal sokkal stabilabb és időtállóbb.

A sok száz fafajnak és ezek kombinálásának köszönhetően teljesen egyedi és különleges ajtó gyárthatók a minimál stílustól az intarziás ajtókig.

Tokszerkezet

Beltéri tok

Utólag szerelhető egyedi méretre gyártott különböző stílusú ajtótokokból választhat. A három oldalán végigfutó guminak köszönhetően az ajtó csendesen működik, vagyis nem kopog. Azért, hogy az ajtók megfelelően, és szépen illeszkedjenek, a burkolások és a burkolatváltók a kellő helyen legyenek, nagyon fontos a megfelelő falkáva kiallakítása, amit már a tervezéskor figyelembe kell venni. Ha ez elmaradt, általában van lehetőség az építés folyamán minimális korrigálásokra. Ehhez szeretnék segítséget nyújtani a letölhető burkolási segédlettel, amit ha átadnak a mestereknek, akkor ennek megfelelően tudják elkészíteni a munkájukat.

Kattintson a képre!

#1

Onoff Ide kattintva letöltheti a burkolási segédletet PDF formátumban!


Szerelvények

Beltéri kilincs     Pánt

A kényelmes és tartós működésről a három dimenzióban állítható pántok gondoskodnak, amire igény szerint takarósapkák kerülnek. Az zárszerkezet kérhető normálkulcsos, vagy WC záras esetleg biztonsági záras kivitelben is. Bőséges kilincs választékunkból megtalálja stílusban az ajtóhoz legjobban igazodót.

Üvegezés

Fehér cam

Számos lehetőséget kínálunk az ajtók üvegezésére, melyeket a galériában megtekinthet

  • Katedrál üvegek
  • Savmart üvegek
  • Tiffany üvegek
  • Fúziós üvegek

Küszöbök

Nem tartozék, de igény szerint rendelhető

  • Rejtett automata küszöbök
  • Faküszöbök


Copyright © 2023   NAGY GÉZA FAIPARI KFT   Minden jog fenntartva!
Webdesign: Gabrielsoft