Menu

PÁLYÁZATAINK

Hr

LEGÚJABB TERMÉKEINK

Tekintse meg a legújabb termékeink fotóit!

New

Hr

ÁRAJÁNLAT

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni, akkor kattintson az "Árajánlat kérése" gombra, adja meg a szükséges adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Onoff Útmutató az árajánlatkérés elkészítéséhezHr

TELEPHELYÜNK

Hr

REFERENCIÁK

Hr

AJÁNLD A WEBOLDALT


Ajanlas

Hr


AZ OLDAL FORDÍTÁSATISZTELT LÁTOGATÓ!

ÜDVÖZLÖM ÖNT A NAGY GÉZA FAIPARI KFT HONLAPJÁN

1995-ben kezdtem el egyéni vállalkozóként a fa nyílászárók gyártását és az évek során a tisztességes, becsületes munkának köszönhetően a kezdeti egy főből, mára egy 25 főt foglalkoztató, jelentős vevőkörrel rendelkező stabil vállalkozássá vált.

2007 végére az egyéni vállalkozásom elérte a lehetőségeinek, fejlődésének a határát, ezért átalakult előbb egyéni céggé, majd 2008 júniusától Nagy Géza Faipari Kft. néven működik tovább. A meglévő 700 m²-es telephely kicsinek bizonyult, ezért komoly fejlesztéseknek köszönhetően a cég talán legjelentősebb állomásaként 2011-ben elkészült az új, kéthektáros területen fekvő 1350 m²-es üzemcsarnoka. A korszerű előkészítő, szerelvényező és festőrészlegeken kívül helyet kapott itt egy tágas, színvonalas bemutatóterem is, ahol a látogatóink megtekinthetik az általunk gyártott termékeket és egyben képet kaphatnak a gyártás folyamatáról is. 2014 elején egy újabb bővítés során elkészült egy 800 m²-es raktárcsarnok és gépműhely.

Telephely

A 2017-2018-as években a sikeres pályázataink segítségével szinte teljes technológiai cserét, valamint a telephelyeink összevonását tették lehetővé. A korszerű CNC berendezés a lehetőségeink határát mint minőségben, mint formavilágban jelentősen bővítette, így a klasszikus és a modern minimalista termékek gyártása is professzionálisabb szintre emelkedett.

Cégünk vallja, hogy a MINŐSÉGI FA NYÍLÁSZÁRÓKNAK IGEN IS HELYE VAN A MAI ELRIDEGÜLŐ ÉS ROHANÓ VILÁGUNKBAN, ezért fő célunk, hogy az építkezésbe, felújításba kezdők nálunk a lehető legjobb ár-érték arányban találják meg mindazt, ami álmaik otthonához szükséges. Széles termékválasztékunkon kívül egy komplex szolgáltatást is nyújtunk. Ez a következőket foglalja magában: díjtalan árajánlat, felmérés, szaktanácsadás, valamint vállaljuk a helyszínre szállítást és a szerkezeteink beépítését, utógondozását. Különféle kiegészítőkkel tesszük teljessé a termékpalettánkat, mint például kilincsek, párkányok, árnyékolástechnika, szúnyoghálók.

Cégünk fontosnak tartja a környezetünk védelmét, ezért telephelyeinken szelektív hulladékgyűjeést vezettünk be, valamint gondoskodunk arról is, hogy a keletkező hulladék a lehető legjobb hatásfokkal kerüljön újrahasznosításra és mindenben megfeleljünk a szigorú környezetvédelmi előírásoknak. Termékeink kiváló hősziegetelésükkel és hosszú élettertamukkal lépnek fel a klímaváltozás ellen.


Környezetvédelem

MODERN ÉS KLASSZIKUS

Tekintse meg a weboldalunk egyedülálló termékválasztékát! 1594 fotó a már legyártott termékeinkről, 1002 fotó a referenciáinkról, és további 400 fotó a gyártásról és a különböző kiegészítő elemekről.

HA A LEGOLCSÓBBAT SZERETNÉ GYENGE MINŐSÉGBEN, AZZAL NEM SZOLGÁLHATUNK, SEM DRÁGA MÁRKANÉVVEL, VISZONT ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE IGEN MAGAS MINŐSÉGGEL MEGFIZETHETŐ ÁRON, 5 ÉV GARANCIÁVAL ÉS TELJESKÖRŰ SZOLGÁLTATÁSSAL.

ÉMI

A szabvány, illetve egyedi igényeket is kielégítő termékek gyártását az ország bármely pontjára, mennyiségtől függetlenül vállaljuk.

KERESSEN BENNÜNKET, HISZEN HA NYÍLÁSZÁRÓ, AKKOR: NAGY!

Nagy Géza

Nagy Géza
ügyvezető igazgató


Copyright © 2022   NAGY GÉZA FAIPARI KFT   Minden jog fenntartva!
Webdesign: Gabrielsoft