Menu

PÁLYÁZATAINK

Hr

LEGÚJABB TERMÉKEINK

Tekintse meg a legújabb termékeink fotóit!

New

Hr

ÁRAJÁNLAT

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni, akkor kattintson az "Árajánlat kérése" gombra, adja meg a szükséges adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Onoff Útmutató az árajánlatkérés elkészítéséhezHr

TELEPHELYÜNK

Hr

REFERENCIÁK

Hr

AJÁNLD A WEBOLDALT


Ajanlas

Hr


AZ OLDAL FORDÍTÁSATERMÉKISMERTETŐ


NG 68 Eco

FELÜLETKEZELÉS

Remmers

REMMERS vastaglazúr kül-, és beltéri festékrendszer.

A festék, ami alatt a fa él, és visszaadja eredeti, természetes rajzolatát, szépségét. Azért, hogy a fa valóban szép, és tartós legyen, elengedhetetlen a minőségi ipari festés, ahol a szerkezet minden egyes részét megvédjük az időjárás viszontagságaitól, UV-sugárzástól, a csapadéktól, párától. Az ipari festés előnye az utólagos házilag történő festéssel szemben, hogy a szerkezet mindenhol kezelve van: üveg, vasalat, gumi, vízvetők alatt egyaránt. Házilag ez nem kivitelezhető, ezért az ablakok belülről kezdenek károsodni, így hamar tönkremennek, és a faablak a presztízsét veszti. További előny, a megfelelő rétegvastagság. Ennek felhordása nagynyomású Wagner festékszóró berendezéssel, festőkamrában történik, amitől szép, és sima, valamint tartós lesz a felület.

A felületkezelés 5 rétegben történik

1. SW-900 VP 21308: IMPREGNÁLÓ ALAPOZÁS ALKATRÉSZBEN.
Szálmegkötő hatása miatt jobb csiszolási felületet lehet elérni vele. Biocidot tartlamaz a kékülés és korhadás okozó gombák ellen. Egyenletes pácképet eredményez.

2. SW 935: SZÁLLEKÖTŐ ALAPOZÓ
Ragasztás után ismételt szálmegkötő alkalmazása.

3. GW-360: ALAPOZÓ
A végleges színárnyalat 60-70 %-át biztosítja. Megfelelő UV-állóság és színtartósság jellemzi. Gyors száradású és egyenletes a beszívódása. AF-920 fugatömítő. Megfelelő V-fuga zárást biztosít. Nagyon rugalmas, ezért alkalmas a keretelemek közötti dilatációra. Átlátszó, ezért nem befolyásolja a végleges színárnyalatot.

4. ZW-5041: KÖZTES BEVONAT
Magas szárazanyagtartalma lehetővé teszi a köztes csiszolást, az alapozó koptatása nélkül csökkenteni lehet a fedőlazúr anyagszükségletét. A legújabb fejlesztés eredményeként magas az UV-állósága. Felhordható nagyüzemi locsolóberendezésekkel, így biztosított a teljes filmréteg képződés még a rejtett marrásoknál is. Nagy edényű fafajok esetén megfelelő a pórustömítése. Kezelve van üveg, vasalat, gumi és vízvetők alatt egyaránt, ami házilag nem kivitelezhető. Felhordása nagynyomású WAGNER festékszóró berendezéssel festőkamrában történik, amitől szép és sima, valamint tartós lesz a felület.

5. LW-700: VÉGELEGES SZÍNÁRNYALAT
A végeleges színárnyalat 40-60 %-át biztosítja. Megfelelő UV-állóság és színtartósság jellemzi. Rugalmas, mely időtállóan képes alkalmazkodni a napi hőingadozáshoz. Páradiffuzív. A+ besorolással rendelkezik a káros anyag emisszió tekintetében. Rendelkezik EN-71/3 tanusítvánnyal.

GARANCIA PROGRAM

RSG

A REMMERS ÉVTIZEDEK ÓTA A FEJLESZTÉSEIT KIEMELTEN A TARTÓSSÁG FIGYELEMBEVÉTE MELLETT VÉGZI. ENNEK EREDMÉNYE AZ RSG, AZAZ A REMMERS RENDSZER GARANCIA.

Az RSG tanúsítvánnyal rendelkező gyártók a REMMERS előírásai szerint végzik a felületkezelést. Az időtállófelületkezelést nem csak a felületkezelő anyagokkal lehet biztosítani, ezért az RSG előírások már a faanyag műszaki-, fizikai tulajdonságaira, a megmunkáló szerszámok kialakítására és nem utolsó sorban a szakszerű beépítésre is kiterjednek.

AZ RSG TANÚSÍTVÁNY GARANCIÁT JELENT AZ ÜGYFELEKNEK, HOGY A GYÁRTÓ A FANYÍLÁSZÁRÓKRA VONATKOZÓ LEGMAGASABB ELVÁRÁSOKNAK ÉS ELŐÍRÁSOKNAK MEGFELELŐEN VÉGZI A GYÁRTÁST.

Az időjárási viszonyok, mint például a napsütés, az egyre erősödő UV sugárzás, csapadék, hőmérséklet, illetve mindezek változása fokozottan veszi igénybe a a faanyag védelmét szolgáló bevonatokat. A levegő relatív páratartalmának függvényében a faanyagok zsugorodnak és dagadnak, mert a kültéri bevonatok spaeciális páraáteresztő képességgel rendelkeznek. A fának ezt a mozgását a kültéri bevonatok rugalmasságának köszönhetően hosszú időn keresztül követni tudják, de idővel a bevonaton szabadszemmel nem látható mikrorepedések jelennek meg. A bevonati rétegek a kültéri tényezők hatására tehát elvékonyodhatnak és megrepedezhetnek, ezáltal fokozottan csökken a fából készült szerkezetek védettsége. A lazúrok és festékek úgynevezett "öregedésével" gombafertőzések is kialakulhatnak.

A fentiek miatt javasoljuk a lazúros és festett felületeket a beépítést követő első évtől az AIDOL ápolókészlettel évente két alkalommal a külső oldalát áttörlve felfrissíteni. Ez a művelet nem igényel semmiféle szaktudást, sőt tapasztalatunk szerint a háziasszonyok szívesen alkalmazzák, mivel a kezelés után ismét eredeti fényében ragyog a nyílászáró.

Az AIDOL ápolókészlet két flakont tartalmaz, egy tisztító és egy ápoló balzsamot, valamint a felhordáshoz szükséges szálasodásmentes kendőket. Amennyiben erős jégverés, vagy egyéb kérosodás érte a szerkezeteket és az ápolószett már nem elegendő, akkor minden anyaghoz rendelhető ecsetelhető változat, amivel a helyszínen átkenhető.


Onoff A színskálák széles választékából mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelőt.

Tekintse meg a felületkezelési munkánkat!
(Kattintson a képre!)

#1

Hrl

  Vissza az "NG 68 Eco" oldalra

Copyright © 2022   NAGY GÉZA FAIPARI KFT   Minden jog fenntartva!
Webdesign: Gabrielsoft