Menu

PÁLYÁZATAINK

Hr

LEGÚJABB TERMÉKEINK

Tekintse meg a legújabb termékeink fotóit!

New

Hr

ÁRAJÁNLAT

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni, akkor kattintson az "Árajánlat kérése" gombra, adja meg a szükséges adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Onoff Útmutató az árajánlatkérés elkészítéséhezHr

TELEPHELYÜNK

Hr

REFERENCIÁK

Hr

AJÁNLD A WEBOLDALT


Ajanlas

Hr


AZ OLDAL FORDÍTÁSATERMÉKISMERTETŐ


NG 114 Class


NG 114 Class sarok   NG 114 Class

NG 114 rajz

AZ NG 114 CLASSIC NYÍLÁSZÁRÓ CSALÁD KIVÁLÓ HŐTECHNIKAI TULAJDONSÁGAINAK KÖSZÖNHETŐEN A LEGJOBB ÁR-ÉRTÉK ARÁNYT KÉPVISELI TERMÉKEINK KÖZÖTT. KIZÁRÓLAG I. OSZTÁLYÚ ANYAGOKBÓL KÉSZÜL, AMIHEZ KIEGÉSZÍTŐ TERMÉKEK SZÉLES PALETTÁJA VÁLASZTHATÓ ÉS ÍGY JÁRUL HOZZÁ ÁLMAI OTTHONÁHOZ.


Javaslatunk
Elsősorban családi házakba, lakóparkokba, társasházakba, közintézményekbe, ahol kiemelt szerepet játszik az energia hatékonyság. Fontos a hosszú élettartam, magasak a biztonsági, és léghanggátlási követelmények is. A csúcstechnikának köszönhetően a formavilág is szabadkezet kap, így a minimál stílus, a klasszikus, az exkluzív, vagy akár a műemlék jellegű szerkezetek gyártására is lehetőség nyílik.


Az NG 114 Classic termékcsalád fontosabb tulajdonságai alapfelszeretség esetén
(A részletes leírás lejjebb taláható)
Alapanyag I. osztályú 4 rétegű hossztoldott, hiba kiejtett, álló évgyűrűs borovifenyő
A faanyag hőátbocsátási tényezője: Uf=1,2W/m2K
Üvegezés 3 rétegű, low-E bevonatos, 2x argongáz töltésű melegperemes szerkezetek 52mm vastagságban 4-20-4-20-4
Az üveg hőtábocsátási tényezője: Ug=0,5W/m2K
Teljes napenergia áteresztés: g= 44-47 %
Vasalat 4 funkciós MACO MULTIMATICK alapbiztonsági, résszellőzővel, hibás működtetés gátlóval, takarósapkával
Felületkezelés Remmers 5 rétegű vastaglazúr
Légzárás EPDM alapú kétszeres körbe futó tömítés
Vízvető Hőhídmentes, szoknyás vízvető + szárny élvédő
Kilincs Hoppe Tokyo 5 féle színben
Párkányok, lécek Nem tartozék, rendelhető
A szerkezet összesített hőátbocsátási tényezője Uw=0,8 W/m2K
Léghang gátlási mutató Rw=33dB (-1;4)

Fa alapanyagok

Gondosan válogatott, szárított, I. osztályú, álló évgyűrűs alapanyagot alkalmazunk termékeink gyártásához, hogy megfeleljenek a magas minőségi követelményeknek. Négyrétegű hossztoldott, vagy toldásmentes kivitelben alkalmazzuk. Választható fafajták: luc-, borovi-, és vörösfenyő, tölgy, meranti, valamint eucalyptus grandis. A rendszerhez alapesetben 4-rétegű, I. osztályú hossztoldott borovifenyőt használunk.

  Bővebben a fa alapanyagokról...

Hrl

Üvegek

Az üvegeknek ma már nem csak a fény beeresztése, és a hőszigetelés a feladata, hanem a technika forradalmi fejlődése következtében sok más funkcióval is rendelkeznek. Ezek a funkciók számtalan módon kombinálhatók a kívánt szempontok szerint.
Kizárólag gyári CE minősítéssel rendelkező üvegek kerülnek felhasználásra a párásodás, és az egyéb hibák elkerülése végett. A rendszerben alapesetben 52 mm vastag két légkamrás 4-20-4-20-4 külső és belső oldalán Low-E bevonatú, mindkét légrésben argongázzal töltött, műanyag melegperemes üveget alkalmazunk, aminek értéke: Ug 0.5 W/m2k.
A melegperemes távtartók, a régi alumínium távtartókat váltja fel megszüntetve a hőhídat, páralecsapódást, és penészesedést az üvegek szélein.

  Bővebben az üvegekről...

Hrl

Légzárás

A fűtésszámlánkat nagymértékben befolyásolja a megfelelő légzárás, ezért a lehető legjobb minőségű tömítő anyagokat használjuk. Az EPDM műkaucsuk alapanyagú tömítések alakjukat, rugalmasságukat hosszú évekig megtartják, színükben illeszkednek a termékhez. A légzárás megfelelő mértéke hő technikai és léghang gátlási szempontból is fontos. A profilrendszerben egy rugalmatlan (fa-fa) és három rugalmas (fa-EPDM) ütközés biztosítja az ideális zárást. Az általunk használt EPDM (műkaucsuk) alapanyagú tömítések, lágyak, rugalmasak, alaktartóak, ezért optimális légzárást biztosítanak akár 25-évig is.

  Bővebben a légzárásról...

Hrl

Kül-, és beltéri párkányok

A párkányok szintén elválaszthatatlan részei az ablakoknak, esztétikus megjelenésükön kívül fontos a csapadékvíz elvezetése és a fal védelme. Anyaga kültérben alumínium, vagy kő, beltérben fa, vagy kő. A rendszernél nem alapfelszerelés a párkány, ezeket a vevői igények szerint alakítjuk.

  Bővebben a párkányokról...

Hrl

Felületkezelés

REMMERS vastaglazúr kül-, és beltéri festékrendszer. A festék, ami alatt a fa él, és visszaadja eredeti, természetes rajzolatát, szépségét. Azért, hogy a fa valóban szép, és tartós legyen, elengedhetetlen a minőségi ipari festés, ahol a szerkezet minden egyes részét megvédjük az időjárás viszontagságaitól, UV-sugárzástól, a csapadéktól, párától. Az ipari festés előnye az utólagos házilag történő festéssel szemben, hogy a szerkezet mindenhol kezelve van: üveg, vasalat, gumi, vízvetők alatt egyaránt. Házilag ez nem kivitelezhető, ezért az ablakok belülről kezdenek károsodni, így hamar tönkremennek, és a faablak a presztízsét veszti. A színskálák széles választékából mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelőt. A rendszer 5-rétegű felületkezeléssel készül!

  Bővebben a felületkezelésről...

Hrl

Vízvetők, szárnyélvédők

A vízvető és a szárnyélvédő nagyon fontos védelme a fának: véd az esőtől, napsugárzástól, jégtől. Ha nincs, vagy nem megfelelő ez a védelem, akkor a nyílászáró mindig ezeken az alsó vízszintes pontokon fog elsősorban károsodni.
Bronz, ezüst, arany, barna és fehér színekben választható.
A rendszernél minden esetben élvédőt, szoknyás vízvetőt alkalmazunk.

  Bővebben a vízvetőkről...

Hrl

Vasalatok

Talán az egyik legfontosabb dolog a nyílászáróknál a vasalat, amivel közvetlen napi kapcsolatban vagyunk. Igen nagy terhet hordanak, rengeteg követelménynek kell megfelelniük, amit csak egy profi vasalat rendszer tud biztosítani. A rendszernél 4-funkciós vasalat rendszert alkalmazunk, esztétikus takarósapkákkal.

  Bővebben a vasalatokról...


Copyright © 2023   NAGY GÉZA FAIPARI KFT   Minden jog fenntartva!
Webdesign: Gabrielsoft