Menu

PÁLYÁZATAINK

Hr

LEGÚJABB TERMÉKEINK

Tekintse meg a legújabb termékeink fotóit!

New

Hr

ÁRAJÁNLAT

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni, akkor kattintson az "Árajánlat kérése" gombra, adja meg a szükséges adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Onoff Útmutató az árajánlatkérés elkészítéséhezHr

TELEPHELYÜNK

Hr

REFERENCIÁK

Hr

AJÁNLD A WEBOLDALT


Ajanlas

Hr


AZ OLDAL FORDÍTÁSATERMÉKISMERTETŐ


NG 68 Eco

NG 68 Eco   NG 68 Eco

NG 68 rajz

AZ NG 68 ECO NYÍLÁSZÁRÓ SZERKEZETEK HOSSZÚ MÚLTRA VISSZATEKINTŐ KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ TERMÉKEK. FŐBB JELLEMZŐIK A NAGY FORMAVÁLASZTÉK ÉS A VERSENYKÉPES ÁR.


Javaslatunk
Mivel hőtechnikai értékei miatt, az alacsony energia felhasználású házakhoz nem alkalmas, ideiglenes használatú épületekhez - nyaralókhoz, alagsori részekhez temperált télikertekhez -, valamint olyan családi házakhoz, ahol nem terveznek utólagos hőszigetelést.


Az NG 68 Eco termékcsalád fontosabb tulajdonságai alapfelszeretség esetén
(A részletes leírás lejjebb taláható)
Alapanyag I. osztályú 3 rétegű hossztoldott, hiba kiejtett, álló évgyűrűs borovifenyő
A faanyag hőátbocsátási tényezője: Uf=1,8W/m2K
Üvegezés 2 rétegű, low-E bevonatos, alumínium távtartós, 1x argongáz töltésű szerkezetek 28mm vastagsággal 4-20-4
Az üveg hőtábocsátási tényezője: Ug=1.1W/m2K
Teljes napenergia áteresztés: g= 57-60 %
Vasalat 4 funkciós MACO MULTIMATICK alapbiztonsági, résszellőzővel, hibás működtetés gátlóval, takarósapkával
Felületkezelés Remmers 5 rétegű vastaglazúr
Légzárás EPDM alapú kétszeres körbe futó tömítés
Vízvető Hőhídmentes, szoknyás vízvető + szárny élvédő
Kilincs Hoppe Tokyo 5 féle színben
Párkányok, lécek Nem tartozék, rendelhető
A szerkezet összesített hőátbocsátási tényezője Uw=1,5W/m2K
Léghang gátlási mutató Rw=30dB (-1;4)

Fa alapanyagok

Gondosan válogatott, szárított, I.osztályú, álló évgyűrűs alapanyagot alkalmazunk termékeink gyártásához, hogy megfeleljenek a magas minőségi követelményeknek. Háromrétegű hossztoldott, vagy toldásmentes kivitelben alkalmazzuk.
Választható fafajták: luc-, borovi-, és vörösfenyő, tölgy, meranti, valamint eucalyptus grandis.
Az NG 68 Eco rendszerhez alapesetben 3-rétegű, I. osztályú hossztoldott borovifenyőt használunk.

  Bővebben a fa alapanyagokról...

Hrl

Üvegek

Az üvegeknek ma már nem csak a fény beeresztése, és a hőszigetelés a feladata, hanem a technika forradalmi fejlődése következtében sok más funkcióval is rendelkeznek. Ezek a funkciók számtalan módon kombinálhatók a kívánt szempontok szerint.
Kizárólag gyári CE minősítéssel rendelkező üvegek kerülnek felhasználásra a párásodás, és az egyéb hibák elkerülése végett. Az NG 68 Eco rendszernél alapesetben 4-20-4 Low-e 1.0 szerkezetű, argongáz töltésű alumínium távtartós Ug= 1.0 W/m2k értékű üveget alkalmazunk.

  Bővebben az üvegekről...

Hrl

Légzárás

A fűtésszámlánkat nagymértékben befolyásolja a megfelelő légzárás, ezért a lehető legjobb minőségű tömítő anyagokat használjuk. Az EPDM műkaucsuk alapanyagú tömítések alakjukat, rugalmasságukat hosszú évekig megtartják, színükben illeszkednek a termékhez. Az NG 68 Eco rendszernél kétszeres körbe futó zártcellás profilokat alkalmazunk.

  Bővebben a légzárásról...

Hrl

Kül-, és beltéri párkányok

A párkányok szintén elválaszthatatlan részei az ablakoknak, esztétikus megjelenésükön kívül fontos a csapadékvíz elvezetése és a fal védelme. Anyaga kültérben alumínium, vagy kő, beltérben fa, vagy kő. A rendszernél nem alapfelszerelés a párkány, ezeket a vevői igények szerint alakítjuk.

  Bővebben a párkányokról...

Hrl

Felületkezelés

REMMERS vastaglazúr kül-, és beltéri festékrendszer. A festék, ami alatt a fa él, és visszaadja eredeti, természetes rajzolatát, szépségét. Azért, hogy a fa valóban szép, és tartós legyen, elengedhetetlen a minőségi ipari festés, ahol a szerkezet minden egyes részét megvédjük az időjárás viszontagságaitól, UV-sugárzástól, a csapadéktól, párától. Az ipari festés előnye az utólagos házilag történő festéssel szemben, hogy a szerkezet mindenhol kezelve van: üveg, vasalat, gumi, vízvetők alatt egyaránt. Házilag ez nem kivitelezhető, ezért az ablakok belülről kezdenek károsodni, így hamar tönkremennek, és a faablak a presztízsét veszti. A színskálák széles választékából mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelőt. A rendszer 5-rétegű felületkezeléssel készül!

  Bővebben a felületkezelésről...

Hrl

Vízvetők, szárnyélvédők

A vízvető és a szárnyélvédő nagyon fontos védelme a fának: véd az esőtől, napsugárzástól, jégtől. Ha nincs, vagy nem megfelelő ez a védelem, akkor a nyílászáró mindig ezeken az alsó vízszintes pontokon fog elsősorban károsodni.
Bronz, ezüst, arany, barna és fehér színekben választható.
A rendszernél minden esetben élvédőt, szoknyás vízvetőt alkalmazunk.

  Bővebben a vízvetőkről...

Hrl

Vasalatok

Talán az egyik legfontosabb dolog a nyílászáróknál a vasalat, amivel közvetlen napi kapcsolatban vagyunk. Igen nagy terhet hordanak, rengeteg követelménynek kell megfelelniük, amit csak egy profi vasalat rendszer tud biztosítani. A rendszernél 4-funkciós vasalat rendszert alkalmazunk, esztétikus takarósapkákkal.

  Bővebben a vasalatokról...


Copyright © 2023   NAGY GÉZA FAIPARI KFT   Minden jog fenntartva!
Webdesign: Gabrielsoft