Menu

PÁLYÁZATAINK

Hr

LEGÚJABB TERMÉKEINK

Tekintse meg a legújabb termékeink fotóit!

New

Hr

ÁRAJÁNLAT

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni, akkor kattintson az "Árajánlat kérése" gombra, adja meg a szükséges adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Onoff Útmutató az árajánlatkérés elkészítéséhezHr

TELEPHELYÜNK

Hr

REFERENCIÁK

Hr

AJÁNLD A WEBOLDALT


Ajanlas

Hr


AZ OLDAL FORDÍTÁSATERMÉKISMERTETŐ


NG 68 Eco

VASALATAI

BUKÓ-NYÍLÓ VASALATOK

A megnövekedett szárnytömegek és könnyed biztonságos működtetés iránti igény nagy feladat elé állította a vasalat gyártókat, és az ablakgyártókat is. A fokozatmentes állítás, és a résszellőző funkció mellett komoly hangsúlyt kell fektetni a könnyed, komfortos működtetésre is. Ezért Európa három jól ismert gyártójának termékeit is alkalmazzuk, mindig az adott célfeladatnak megfelelően. A modern vasalatokra jellemző a környezetbarát felületkezelés, az egyszerű karbantarthatóság, amiről a CE minősítés dokumentációja ad bővebb tájékoztatást. A Thermo 90-es rendszernél a MACO MULTI-MATIC 130 kg teherbírású 4 funkciós rendszerét alkalmazzuk.

Funkciók: Zárt állás, Nyitott állás, Bukó állás, Résszelőztető funkció

TÖBBPONTOS ZÁRÓDÁS

Többpontos

Az egyes záródási pontok mechanikusan vannak összekapcsolva, és ezek egyedileg állíthatóak az optimális légzárás, vízzárás és léghang gátlás eléréséhez. A biztonsági szinteknek megfelelően változik a gombafejes csapok száma.

HIBÁS MŰKÖDTETÉST GÁTLÓ

Hibmükgátló

Meggátolja a helytelen használatot, valamint az ebből származó balesetek kockázatát csökkenti. Mechanikusan reteszeli a rúdzárat, hogy csak csukott állapotban lehessen funkciót váltani. Ezen felül zárt állapotban tehermentesíti a pántokat, így biztosítja a tartós, könnyed működtetést.

RÉSSZELLŐZŐ FUNKCIÓ

Résszellőző

A bukó-nyíló vasalatok tartozéka, gyakorlatilag zárt ablak mellett biztosítja a légáramlást a helységben. Ma már a kilincsek is rendelkeznek ezzel a funkcióval, így komfortosabb a működtetés.

TAKARÓSAPKÁK

Takarósapka

Ezek szintén a rendszer részei. A takarósapkák alkalmazásával a technikai részletek és a csavarok rejtve maradnak, és csak a kellemes megjelenésű felületek láthatóak. Nem utolsó szempont, hogy az állítási pontok és a megkent forgócsapok tisztaságát is biztosítja.

BEJÁRATIAJTÓ VASALATOK

Pánt

PÁNTOK

Simonswerk Baka 2 D
Európa legpatinásabb pántgyártójának termékei garanciát jelentenek a tartós és biztonságos működésre. Szárnysúly és igénybevétel szerint különböző típusok használatával költséghatékony és tartósan jól működő ajtókat készítünk. Természetesen a kifelé nyíló ajtókhoz speciálisan biztosított pántokat szerelünk, hogy betörésvédelmi szempontból megfeleljenek korunk követelményeinek.

ZÁRSZERKEZETEK

Zár szerk

6 pontos kilincsműködtetésű ajtózárak garantálják a biztonságos, komfortos zárást. Alapkivitelben a két fő záró nyelv mellett két görgő + két acél csap van a zár előlapra szerelve. Természetesen választható más kombináció is, akár másodcilinderrel, vagy kampós, esetleg cilinderműködtetésű kivitelben is.

ZÁRBETÉTEK

Zárbetét1     Zárbetét2

Alapesetben MauerElite biztonsági betéteket használunk. A csúcsminőségű, modern eljárással készült termék 10 év garanciával kerül forgalomba. Finomnyitási védelemmel, magkihúzás elleni védelemmel, teljes körű felfúrás elleni védelemmel vannak ellátva. A zárbetétek alapkivitelben kódkártyás termékek, amik védettek az illegális másolással szemben. Kizárólag a szakszervizben, a kódkártya regisztrációja után lehet az alap 5 kulcson felül újabbakat másolni. Rendelhető vezérkulcsos, valamint a belső oldalán gombos kivitelben, de igény szerint még tovább fokozható a biztonsági szint.

EMELŐ-TOLÓ AJTÓK

Emelő-toló

Amivel igazán nagy teret nyithatunk a házunk és udvarunk között. Az emelő-toló vasalat akár 3300 mm széles szárnykeret, vagy hatalmas, 400 kg-os szárnytömegig garantáltan tartós, és könnyen működtethető. Tartós, robosztus alkatrészeivel és egyedi eleganciájával ékesíti lakásunkat. Nagyon sok nyitási kombináció létezik, akár elektromos működtetéssel, vagy rejtett szúnyoghálóval is kérhető. A tolóajtók fő jellemzője az alacsony, akár akadálymentes, hőhíd-mentesített küszöb.

BUKÓ-TOLÓ ÉS HARMONIKA AJTÓK

Bukó-toló

A normál ablakok és erkélyajtók profiljához igazított vasalatok. Bukó-toló vasalatok több teherbírási kategóriában ablakhoz, vagy teraszajtóhoz egyaránt alkalmasak. A nagyobb felületekhez, az úgynevezett kényszerműködtetésű kivitelek az alkalmasabbak. A harmonika vasalatoknál számtalan séma szerint lehet a teljes felület nyitását megvalósítani. A vasalat jellegéből adódóan a szárny szélességi és magassági méretei behatároltak. Célszerű figyelembe venni azt is, hogy működtetése a több, látszólag egyforma kilincs elhelyezkedése miatt nem minden esetben egyértelmű.

KILINCSEK

A kilincs azon felül, hogy fontos tartozéka a nyílászárónak - hiszen azzal működtetjük a zárszerkezetet -, kiváló esztétikai megjenést is biztosít.
Kilincsek széleskörű választékát kínáljuk valamennyi szerkezet típusunkhoz.

ABLAK KILINCSEK

(Kattintson a képekre!)

#1
ABLAK 01
#1
ABLAK 02
#1
ABLAK 03
#1
ABLAK 04
#1
ABLAK 05
#1
ABLAK 06
#1
ABLAK 07
#1
ABLAK 08
#1
ABLAK 09
#1
ABLAK 10
#1
ABLAK 11
Hrl

BEJÁRATIAJTÓ KILINCSEK

(Kattintson a képekre!)

#1
BEJÁRATI 01
#1
BEJÁRATI 02
#1
BEJÁRATI 03
#1
BEJÁRATI 04
#1
BEJÁRATI 05
#1
BEJÁRATI 06
#1
BEJÁRATI 07
#1
BEJÁRATI 08
#1
BEJÁRATI 09
#1
BEJÁRATI 10
Hrl

BELTÉRIAJTÓ KILINCSEK

(Kattintson a képekre!)

#1
BELTÉRI 01
#1
BELTÉRI 02
#1
BELTÉRI 03
#1
BELTÉRI 04
#1
BELTÉRI 05
#1
BELTÉRI 06
#1
BELTÉRI 07
#1
BELTÉRI 08
#1
BELTÉRI 09
#1
BELTÉRI 10
Hrl

  Vissza az "NG 68 Eco" oldalra

Copyright © 2022   NAGY GÉZA FAIPARI KFT   Minden jog fenntartva!
Webdesign: Gabrielsoft