Menu

PÁLYÁZATAINK

Hr

LEGÚJABB TERMÉKEINK

Tekintse meg a legújabb termékeink fotóit!

New

Hr

ÁRAJÁNLAT

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni, akkor kattintson az "Árajánlat kérése" gombra, adja meg a szükséges adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Onoff Útmutató az árajánlatkérés elkészítéséhezHr

TELEPHELYÜNK

Hr

REFERENCIÁK

Hr

AJÁNLD A WEBOLDALT


Ajanlas

Hr


AZ OLDAL FORDÍTÁSATERMÉKISMERTETŐ


NG 95 Strat 510 Class


NG 95 Strat 510 Class   NG 95 Strat 510 Class

NG 95 Strat 510 Class

A MINIMALISTA FA-ALU NYÍLÁSZÁRÓCSALÁD SZÖGLETES, SARKOS ALUPROFILOKKAL

Javaslatunk
Elsősorban családi házakba, lakóparkokba, társasházakba, közintézményekbe, ahol kiemelt szerepet játszik az energiahatékonyság. Fontos a hosszú ápolásmentes élettartalom, magasak a biztonsági, és léghang-gátlási követelmények is.


AZ NG 95 STRATOS 510 Classic termékcsalád fontosabb tulajdonságai alapfelszeretség esetén
(A részletes leírás lejjebb taláható)
Alapanyag I. osztályú 4 rétegű hossztoldott, hiba kiejtett, álló évgyűrűs lucfenyő
A faanyag hőátbocsátási tényezője: Uf=1,15 W/m2K
Üvegezés 3 rétegű, low-E bevonatos, 2x argongáz töltésű melegperemes szerkezetek 52mm vastagságban 4-20-4-20-4
Az üveg hőtábocsátási tényezője: Ug=0,5W/m2K
Teljes napenergia áteresztés: g= 44-47 %
Vasalat 4 funkciós MACO MULTIMATICK alapbiztonsági, résszellőzővel, hibás működtetés gátlóval, takarósapkával
Felületkezelés Remmers 5 rétegű vastaglazúr
Légzárás EPDM alapú kétszeres körbe futó tömítés
Vízvető Hőhídmentes, szoknyás vízvető + szárny élvédő
Kilincs Hoppe Tokyo 5 féle színben
Párkányok, lécek Nem tartozék, rendelhető
A szerkezet összesített hőátbocsátási tényezője Uw=0,83 W/m2K
Léghang gátlási mutató Rw=33dB (-1;4)

Fa alapanyagok

Gondosan válogatott, szárított, I. osztályú, álló évgyűrűs alapanyagot alkalmazunk termékeink gyártásához, hogy megfeleljenek a magas minőségi követelményeknek. Négyrétegű hossztoldott, vagy toldásmentes kivitelben alkalmazzuk. Választható fafajták: luc-, borovi-, és vörösfenyő, tölgy, meranti, valamint eucalyptus grandis. A rendszerhez alapesetben 4-rétegű, I. osztályú hossztoldott borovifenyőt használunk.

  Bővebben a fa alapanyagokról...

Hrl

Üvegek

Az üvegeknek ma már nem csak a fény beeresztése, és a hőszigetelés a feladata, hanem a technika forradalmi fejlődése következtében sok más funkcióval is rendelkeznek. Ezek a funkciók számtalan módon kombinálhatók a kívánt szempontok szerint.
Kizárólag gyári CE minősítéssel rendelkező üvegek kerülnek felhasználásra a párásodás, és az egyéb hibák elkerülése végett. A rendszerben alapesetben 52 mm vastag két légkamrás 4-20-4-20-4 külső és belső oldalán Low-E bevonatú, mindkét légrésben argongázzal töltött, műanyag melegperemes üveget alkalmazunk, aminek értéke: Ug 0.5 W/m2k.
A melegperemes távtartók, a régi alumínium távtartókat váltja fel megszüntetve a hőhídat, páralecsapódást, és penészesedést az üvegek szélein.

  Bővebben az üvegekről...

Hrl

Légzárás

A fűtésszámlánkat nagymértékben befolyásolja a megfelelő légzárás, ezért a lehető legjobb minőségű tömítő anyagokat használjuk. Az EPDM műkaucsuk alapanyagú tömítések alakjukat, rugalmasságukat hosszú évekig megtartják, színükben illeszkednek a termékhez. A légzárás megfelelő mértéke hő technikai és léghang gátlási szempontból is fontos. A profilrendszerben egy rugalmatlan (fa-fa) és három rugalmas (fa-EPDM) ütközés biztosítja az ideális zárást. Az általunk használt EPDM (műkaucsuk) alapanyagú tömítések, lágyak, rugalmasak, alaktartóak, ezért optimális légzárást biztosítanak akár 25-évig is.

  Bővebben a légzárásról...

Hrl

Kül-, és beltéri párkányok

A párkányok szintén elválaszthatatlan részei az ablakoknak, esztétikus megjelenésükön kívül fontos a csapadékvíz elvezetése és a fal védelme. Anyaga kültérben alumínium, vagy kő, beltérben fa, vagy kő. A rendszernél nem alapfelszerelés a párkány, ezeket a vevői igények szerint alakítjuk.

  Bővebben a párkányokról...

Hrl

Felületkezelés

REMMERS vastaglazúr kül-, és beltéri festékrendszer. A festék, ami alatt a fa él, és visszaadja eredeti, természetes rajzolatát, szépségét. Azért, hogy a fa valóban szép, és tartós legyen, elengedhetetlen a minőségi ipari festés, ahol a szerkezet minden egyes részét megvédjük az időjárás viszontagságaitól, UV-sugárzástól, a csapadéktól, párától. Az ipari festés előnye az utólagos házilag történő festéssel szemben, hogy a szerkezet mindenhol kezelve van: üveg, vasalat, gumi, vízvetők alatt egyaránt. Házilag ez nem kivitelezhető, ezért az ablakok belülről kezdenek károsodni, így hamar tönkremennek, és a faablak a presztízsét veszti. A színskálák széles választékából mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelőt. A rendszer 5-rétegű felületkezeléssel készül!

  Bővebben a felületkezelésről...

Hrl

Vízvetők, szárnyélvédők

A vízvető és a szárnyélvédő nagyon fontos védelme a fának: véd az esőtől, napsugárzástól, jégtől. Ha nincs, vagy nem megfelelő ez a védelem, akkor a nyílászáró mindig ezeken az alsó vízszintes pontokon fog elsősorban károsodni.
Bronz, ezüst, arany, barna és fehér színekben választható.
A rendszernél minden esetben élvédőt, szoknyás vízvetőt alkalmazunk.

  Bővebben a vízvetőkről...

Hrl

Vasalatok

Talán az egyik legfontosabb dolog a nyílászáróknál a vasalat, amivel közvetlen napi kapcsolatban vagyunk. Igen nagy terhet hordanak, rengeteg követelménynek kell megfelelniük, amit csak egy profi vasalat rendszer tud biztosítani. A rendszernél 4-funkciós vasalat rendszert alkalmazunk, esztétikus takarósapkákkal.

  Bővebben a vasalatokról...


Copyright © 2023   NAGY GÉZA FAIPARI KFT   Minden jog fenntartva!
Webdesign: Gabrielsoft