Menu

PÁLYÁZATAINK

Hr

LEGÚJABB TERMÉKEINK

Tekintse meg a legújabb termékeink fotóit!

New

Hr

ÁRAJÁNLAT

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni, akkor kattintson az "Árajánlat kérése" gombra, adja meg a szükséges adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Onoff Útmutató az árajánlatkérés elkészítéséhezHr

TELEPHELYÜNK

Hr

REFERENCIÁK

Hr

AJÁNLD A WEBOLDALT


Ajanlas

Hr


AZ OLDAL FORDÍTÁSATERMÉKISMERTETŐ


NG 68 Eco

PÁRKÁNYOK

Beltéri párkányok

A beltéri párkányokat készíthetjük az ablakokkal azonos anyagú fából, megegyező színű felületkezeléssel is. A fa párkányok készülhetnek az elképzeléseknek megfelelően normál kerekített élű, valamint peremes és profilmart él kiképzéssel. A fa párkányok csatlakozhatnak a beltéri mélybélésekhez is. Választható még beltérbe természetes kő, valamint agglomerát anyagú párkány, ami elsősorban a nagy páraterhelésű helységekben (fürdő, konyhai mosogató környéke) kerülhet előtérbe.

(Kattintson a képekre!)

#1
01
#1
02

Hrl

A kültéri párkányok két fő csoportra oszthatók

Extrudált alumínium párkányok

Az extrudált alumínium párkányok 6 m-es szálakban, 15 mm-es szélességi ugrásokkal érhetőek el bronz és ezüst eloxált felületekkel. Ezek a színek harmonizálnak a nyílászárókon látható egyéb alu kiegészítőkkel. A párkányrendszer számos különböző kiegészítővel rendelkezik. Különböző végzárók, toldók teszik teljessé a rendszert. Nagy előnye az alupárkányoknak, hogy a 25 mm magas függőleges vízgátja ideális védelmet biztosít az alsó tokfelületnek.

(Kattintson a képekre!)

#1
01
#1
02

Kültéri kő-, és agglomerát párkányok

A nagy anyag, szín és formaválaszték az egyedi igényeket is kielégíti. A kopásálló és az időjárás viszontagságait jól tűrő anyagok műszakilag és esztétikailag is kifogástalan megoldást biztosítanak. A természetes anyagok miatt az egyes színminták tájékoztató jellegűek, árnyalat eltérések várhatóak. Beépítése nagy precizitást igényel, hogy a kellő lejtés valamint a tágulási szalagok, szilikonok megfelelő minőségben és összhangban legyenek.

(Kattintson a képekre!)

#1
Bianko Tran
#1
Brown Star
#1
Giallo California
#1
Himalaya Mountain Blue
#1
Mountain Pink
#1
Multicolor
#1
Nero Africa
#1
Olive Green
#1
Paradiso Classico
#1
Rosa Beta
#1
Rosa Porino
#1
Verde Marina
#1
Verde Savanna
#1
Vizag Blue Silk
#1
Yellow Rock
#1
Zimbabwe

Hrl

  Vissza az "NG 68 Eco" oldalra

Copyright © 2022   NAGY GÉZA FAIPARI KFT   Minden jog fenntartva!
Webdesign: Gabrielsoft