Menu

PÁLYÁZATAINK

Hr

LEGÚJABB TERMÉKEINK

Tekintse meg a legújabb termékeink fotóit!

New

Hr

ÁRAJÁNLAT

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni, akkor kattintson az "Árajánlat kérése" gombra, adja meg a szükséges adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Onoff Útmutató az árajánlatkérés elkészítéséhezHr

TELEPHELYÜNK

Hr

REFERENCIÁK

Hr

AJÁNLD A WEBOLDALT


Ajanlas

Hr


AZ OLDAL FORDÍTÁSATERMÉKISMERTETŐ


TERMÉKISMERTETŐ

SCHLOTTERER SZÚNYOGHÁLÓK

A szúnyogok és a pollenek kiszűrésére

Fényárban úszó helyiségek és nyitott ablakok a rovarvilág hívatlan vendégei számára a tökéletes invitálást jelentik. A parányi kellemetlenkedők ellen nagyon sokan vegyszereket használnak. A szúnyogírtó spray vagy az elektromos szúnyogriasztó nem tesz jót az egészségnek. A rovarhálók, melyeket sokan egyszerűen szúnyoghálónak neveznek, károsanyag mentes, hatásos, tartós alternatívát jelentenek. IGI rovarhálóink finom szövésű és erős üvegszálas anyagból, ill. V2A nemesacélhálóból készülnek. A pollenallegiában szenvedőknek a 4PLUS hálót ajánljuk, mely a rovarvédelmet a pollenvédelemmel kombinálja.

Négy kivitel rendelhető

Rovarhálóink négy kivitelben rendelhetőek: fix kerettel, nyíló kerettel, toló ajtóként, és rolós kivitelben.

Stabil keretek, széles szinválaszték

Az IGI rovarháló rendszereink keretei kizárólag porszórt, húzott alumíniumprofilokból készülnek. A formát személyre szabottan a méret és a sablon megadása után legyártjuk, így az IGI rovarhálók majdnem minden különleges formában megrendelhetőek. Lehet háromszög, négyszög, sokszög, kör-, szegmens-, vagy akár kosáríves formájuk is.
A profilok minden RAL színben kaphatóak.

Hrl

Onoff Ide kattintva letöltheti a prospektusunkat


Copyright © 2023   NAGY GÉZA FAIPARI KFT   Minden jog fenntartva!
Webdesign: Gabrielsoft