Menu

PÁLYÁZATAINK

Hr

LEGÚJABB TERMÉKEINK

Tekintse meg a legújabb termékeink fotóit!

New

Hr

ÁRAJÁNLAT

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni, akkor kattintson az "Árajánlat kérése" gombra, adja meg a szükséges adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Onoff Útmutató az árajánlatkérés elkészítéséhezHr

TELEPHELYÜNK

Hr

REFERENCIÁK

Hr

AJÁNLD A WEBOLDALT


Ajanlas

Hr


AZ OLDAL FORDÍTÁSASZOLGÁLTATÁSAINK ÉS A RENDELÉS MENETE

Díjtalan árajánlat készítés

Már többször szembesültem azzal a gyakori kérdéssel, hogy „mennyibe kerül egy ablak”.
Erre nagyon nehéz válaszolni, és nem is lehet. A rengeteg alapanyagnak, profilnak, kiegészítő elemnek a széles választéka miatt szinte határtalan a kombinációk lehető-sége. Az ajánlat elkészítéséhez elengedhetetlen bizonyos tájékozódási pontok meghatározása, ilyenek például a hőszigetelési elvárások, szerkezetek funkciója, méretek, stílus, darabszámok, szállítási cím, valamit elérhetőségek a felmerülő kérdések miatt. Erre optimális megoldás az oldalon található árajánlatkérő lap kitöltése. Ezen adatok ismeretében elkészíthető több ajánlat és ebből ki tudja választani az optimálisat, ami megfelel a műszaki és esztétikai elvárásainak, valamint anyagi lehetőségeinek.

Felmérés

Helyszíni felmérés, szaktanácsadás

Egy előre egyeztetett időpontban a műszaki előkészítőnk felkeresi, az építkezés helyszínén. A felmérés során tájékoztatást kapnak a lehetséges megoldásokról, elmondhatják igényeiket és rögzítésre kerülnek a gyártási méretek, nyitás irányok.

Felmérés

Látogatás a bemutató terembe és üzembe

Ez egy nagyon sarkalatos pont, hiszen a felmérést követően lesznek még nyitott kérdések, amire itt megkaphatja a válaszokat, és nem csak elméleti szinten, hiszen megtekinthetők, kipróbálhatók a termékek. Kiválasztásra kerülnek a színek, kilincsek, és egyéb kiegészítők, valamint ha kíváncsi, megtekintheti a gyártás menetét, és meggyőződhet munkáink minőségéről. Mindezek alapján pontosításra kerül az előzetes árajánlat. Ha úgy dönt, hogy minket tisztel meg a bizalmával és megrendeli a nyílászárókat, akkor azokat a legjobb tudásunk szerint fogjuk elvégezni.

Bemutatóterem

Együttműködés a kivitelezőkkel

Ahhoz, hogy a háza ne csak szépen elkészített részletekből álljon, hanem a minőségi szerkezetek, termékek egy tökéletes összképet alkossanak, elengedhetetlen a kölcsönös együttműködés a házon dolgozó mesterekkel. Elkészítjük a látványterveket, és minden szükséges metszetrajzot, ami a kivitelezést végző szakemberek munkáját segíti, így a tapasztalatunkkal rengeteg kellemetlenségtől, plusz költségtől kíméljük meg.

Szaktanácsadás

Szállítás, beépítés

Egy tökéletes nyílászárót a szakszerűtlen beépítés jelentősen károsítja, lerontja szigetelési képességeit, veszélyezteti a tartósságát, működését. Profi, mindenre felkészült szakembereink maximális odafigyeléssel, szakértelemmel leszállítják és beépítik a nyílászáróikat. Az üzembe helyezés után bemutatják használatukat és sérülésmentesen átadják. Így tudjuk rendeltetésszerű használat mellet biztosítani termékeinkre az 5 év garanciát.

Beépítés

Utógondozás

A munkák elvégeztével és a garanciális időn túl sem hagyunk senkit magára. A karbantartásban, ápolásban, vagy bármi más felmerülő kérdésben készséggel állunk rendelkezésükre.

Garancia


Copyright © 2023   NAGY GÉZA FAIPARI KFT   Minden jog fenntartva!
Webdesign: Gabrielsoft