Menu

PÁLYÁZATAINK

Hr

LEGÚJABB TERMÉKEINK

Tekintse meg a legújabb termékeink fotóit!

New

Hr

ÁRAJÁNLAT

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni, akkor kattintson az "Árajánlat kérése" gombra, adja meg a szükséges adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Onoff Útmutató az árajánlatkérés elkészítéséhezHr

TELEPHELYÜNK

Hr

REFERENCIÁK

Hr

AJÁNLD A WEBOLDALT


Ajanlas

Hr


AZ OLDAL FORDÍTÁSATERMÉKISMERTETŐ


NG 68 Eco

VÍZVETŐK

Fontos része a nyílászáróknak. Az időjárásnak, esőnek, jégnek, napsugárzásnak legjobban kitett részeit védik. A beépített nyílászárók alsó, vízszintes részei a legsérülékenyebbek. Az eresz nem védi meg ezt a részt az erős napsugárzástól és az egyéb környezeti hatásoktól.

Szárny élvédők

Élvédő

A szárny élvédő az alsó, vízszintes felületen helyezkedik el, anyaga eloxált alumínium, kiszellőzetve kerül elhelyezésre. Az üveghez szilikonos fugatömítéssel csatlakozik, ezáltal a hőhíd is jelentősen redukálódik.

Vízvetők

Vízvető

A vízvető a nyíló-bukó ablakok alsó felületére kerül. Funkciója egyrészt a csapadék elvezetése, ami a széles alumínium vízkamrában gyűlik össze, másrészt az üveghoronyban képződő kondenzvíz elvezetése a feladata. A külső gumitömítés egy kemény műanyag elemmel csatlakozik, ami biztosítja a hőhíd mentességet.

Küszöbök

Küszöb

A küszöbök szintén alumínium és műanyag részekből állnak. Számtalan különböző kombinációt lehet összeállítani az egyes elemekből, ezzel biztosítva a különböző építési szituációk problémamentes megoldását. Nagy előnye a hagyományos fa küszöbökkel szemben, hogy nem vetemedik, tartós, kopásálló, valamint a kopó alkatrészek könnyen cserélhetők.

Hrl

  Vissza az "NG 68 Eco" oldalra

Copyright © 2022   NAGY GÉZA FAIPARI KFT   Minden jog fenntartva!
Webdesign: Gabrielsoft